Private home, Turku

Kun kahden ihmisen elämät yhdistetään, syntyy osiensa summia mielenkiintoisempia kokonaisuuksia. Molempien rakkaat muistot, designaarteet, astetta nolommat suosikit ja käytännön kannalta tärkeät asiat löysivät paikkansa Turussa.

Kauniin vanhan talon raamit, oviaukkojen kaaret ja ranskalaiset parvekkeet saivat ympärilleen lämpimiä sävyjä seiniin. Vanha keittiö säilytettiin, mutta uusittiin saareke, tasot ja välitilan laatat. Itse nikkaroidut tiikkivetimet muuttivat 10 vuotta vanhan keittiön ilmeen. Rakennetta selkeytettiin kaatamalla väliseinä takkahuoneen ja keittiön väliltä, jotta saatiin avaruutta ja tilaa isolle ruokapöydälle. Lautalattioiden raot ja narina tukevat talon tunnelmaa, lattia maalattiin vaaleaksi.

Kalusteita ja valaisimia tuotiin molempien aiemmista kodeista ja vanhemmilta. Sisustus on sekoitus kirppislöytöjä, designklassikoita ja mausteena muutama todellinen löytö. Telkkarihuoneen kirjahylly jäi ylimääräiseksi kollegan projektista ja olikin aikamoinen palapeli, mutta nyt huoneen ehdoton kruunu. Vanha kassitiski toimii työpöytänä ja on nähnyt monta eri maisemaa ennen Turkua. WC:n lattialaatat ovat ylijäämäerä Habitaren Signals -näyttelystä muutaman vuoden takaa. Makuuhuoneen meikkipöytä on koottu Ekotorilta löytyneestä täydellisestä makuuhuoneen kalustuksesta, josta parhaat osat yhdistämällä syntyi toimiva kokonaisuus. Toimivalla kasettipesällä ja valaisimilla!

Parasta kodissa ovat aina sen asukkaat, tunnelma minkä jokainen siellä asuva persoona luo <3.

Privacy Preference Center