Midnight Sun Workshop Finland, Turku

Ohii-o-heeei! Ruissalon Telakka tarjosi suloiset puitteet, kun saimme kunnian suunnitella ja somistaa Visit Finlandin Midnight Sun -seminaarin merihenkiset after partyt kesäillassa.

Kuten aina, haluamme miettiä vieraamme polun alusta loppuun. Siksipä kipaisimme kuljettajille teemaan sopivat hatut jo edellisenä päivänä. Vieraiden saapuessa näiden merikapteenien kuljettamina Ruissaloon, heidät vastaanotti Lassen ja kesämiesten saaristohenkinen orkesteri – kuin kaikkien aistien postikortista! Pöydät koristeltiin saariston luonnosta löytyvillä elementeillä ja paperiveneillä. Pöydistä löytyi myös kaikin puolin arvokas pussi jokaiselle: turkulaisten meripartiolaisten, Auran Tyttöjen, vanhoista purjekankaista tekemät pussukat, jotka sisälsivät illan baarivaluutan: pienet maalatut kivet.

Herkullisesta tarjoilusta vastasivat Jaakko & Matti Helmikallio Cateringistä. Ohiajavat risteilijät tervehtivät vieraita töräyksin ja maljapuheita pidettiin. Ruokailun jälkeen avattiin verhot ja ovet sisäpihalle, ja kutsuttiin kansainvälinen vierasjoukkomme perinteiseen torimeininkiin: pullaa, kahvia, lettuja, kukkaseppelepajaa ja hämärtyvää kesäiltaa lavatanssimusiikin tahdissa. Letkajenkkaa ja vieraiden opettamia Bollywood-kuvioita, naurua ja uusia ystäviä! Tanssilattian täyteen saivat jälleen Lasse Sakara ja bändi, ja suurin ongelma olikin se, ettei viimeiseenkään bussiin kukaan olisi halunnut vielä astua! Kasvotusten kohtaamisia ja tapahtuman toteuttamista huippuammattilaisten kanssa – kiitos Tilausajo Muurinen, Lasse Sakara & bändi, Ruissalon Telakka, Arteflos, Helmikallio Catering, Valokuvaaja Hilja Mustonen, Vuokrakaluste, Kuusisaariset, Luomuspaja, Kelkkaprojektin Telakkatiimi Mari, Osku & Verneri, ja tietenkin kaiken kuljetti Valova, Trucking & Rocking. Kiitos Visit Finland luottamuksesta & yhteistyöstä <3.

Midnight Sun tapahtumaviikkoa ja keskiviikkoillan iltatilaisuutta oli suunniteltu jo pitkään ja tunnelma olikin kuin pikkulapsella jouluaattona, kun vihdoin päästiin kurkistamaan Ruissalon telakan juhlatilaan ja näkemään miltä paikka näytti valmiina kaiken suunnittelun jälkeen. Odotukset olivat kieltämättä korkealla, mutta Kelkkaprojektin naiset onnistuivat silti ylittämään odotukset – tila huokui aivan ihanaa saaristo- ja keskikesän tunnelmaa, kaikkine pienine yksityiskohtineen. Sissen ja Heidin kanssa työskentely sujuu kuin tanssi ja asenne pysyy aina iloisena ja positiivisena. Oli tila ja puitteet minkälaiset vain niin tuntuu siltä, että tämä tehokaksikko saa aina aikaan taikaa! Lämmin kiitos Sisse ja Heidi loistavasta toteutuksesta ja saumattomasta yhteistyöstä. Lotta Bäck, Head of International Marketing, Visit Turku.

Privacy Preference Center