Visit Finland Joulujuhlaset

Morsgrisar är vi allihopa, allihopa, allihopa.

Teatterimuseon tunnelmassa vietettiin Visit Finlandin Joulujuhlaset. Tanssilattialla nähtiin paljettia ja lavalla tuttu timanttinen bändi. Kelkkaprojekti vastasi näiden juhlasten somistuksesta ja pienistä yllätyksistä. OSA Food Design oli tietysti herkullisen iltapalan takana. Illan aikana jaettiin myös askarteluvinkkejä, kuka olisi arvannut mihin kaikkeen nippusiteet tai ilmastointiputki joulun aikaan taipuukaan?

Helsingin Kaapelitehtaalla sijaitseva Teatterimuseo tarjosi puitteet Visit Finlandin JouluJuhlasille. Teatterimuseo tarjosi todella vain puitteet, sillä Kelkkaprojektin sisustus hurmasi meidät kaikki tilan jouluisella tunnelmalla. Jo sisään tullessa punavihreät ilmapallot toivottivat vieraat tervetulleiksi. Kaikki pienetkin yksityiskohdat oli mietitty kuten aina. Vieraat saivat lukea punavihreisiin kääröihin kirjoitettuja ajatelmia, jouluinen tunnelma välittyi kuvista, fiiliksestä ja kaikesta siitä, mitä Sisse ja Heidi olivat jälleen keksineet ja luoneet.

Saimme valtavasti kiitosta juhlien ihanasta joulufiiliksestä ja yksi suurin tekijä oli tilassa ollut jouluinen sisustus. Kelkkatytöt onnistuivat jälleen kerran loistavasti. Ulla Remes, Event Manager, Business Finland Oy

Privacy Preference Center