Visit Finland Pikkujoulumatinea virtuaalisti

Joulun alla saimme asiakkaaltamme Visit Finlandilta inspiroivan pyynnön luoda valoisaa joulun tunnelmaa kotimaan ihan joka kolkkaan. Näissä virtuaalipikkujouluissa yhdistettiin sopivasti business ja pleasure, ensin käytiin läpi mennyttä vuotta ja sitten luotiin katsetta tulevaan. Välillä hipattiin ja taivuttiin korkeiden nietosten tunnelmaan.

Tavoitteemme oli luoda osallistujille lämmintä ja mysig joulumeininkiä, jonka kuusen ja kanelin tuoksut pystyi melkein jo tuntemaan jokainen luonaan, vaikka yleisö olikin paikalla ruudun välityksellä. Ohjelman mausteina toimivat hyvin päähenkilöiden yllättäen paljastunut, meille kaikille niin tuttu ja tyypillinen korona-ajan virtuaalikokousten pukutuminen (puvuntakkia yläosassa, joulupukin housut alaosassa), hauska ja heittäytyvä luottobändi ja kuusijuhlamaisema. Lumihiutaleet huojuivat hiljaa punaposkisten omenoiden lomassa ja valojen tuikkiessa. Vihreiden metsästä tuotujen kuusien tuoksu melkein välittyi kotikatsomoihin, joissa kuulemma siirreltiin jo sohvapöytää, jotta glögimukin viereltä päästiin mukaan tanssiliikkeisiin.  Joulutunnelma jatkoi kuusien ja muiden somisteiden mukana valitsemaamme hyväntekeväisyyskohteeseen.

Taas se tuli todistettua, joulumieli syntyy ihmisistä, yhdessä tekemisestä ja aidoista joulun tuoksuista. Ruudun välityksellä, mutta kuitenkin!

Privacy Preference Center