Midnight Sun Workshop Finland, Rovaniemi

Joka toinen kesä Kelkkaprojekti on päässyt Visit Finlandin matkassa johonkin päin Suomea tervehtimään keskiyön aurinkoa Midnight sun -seminaarin merkeissä. Kesällä 2024 vuorossa oli Rovaniemi, jossa se todella loimotti koko yön, viimeisiäkin raksatunteja valaisten. Luonnollisesti teemana oli juhannusjuhlat, joita Rovaniemellä värittivät erityisesti kaupungin omat brändivärit, punainen ja valkoinen. Workshop-päivä vietettiin Lappia-talon upeiden seinien sisällä. Alvar Aallon harkitut yksityiskohdat eivät somistusta kaivanneet, joten keskityimme korostamaan niitä ja opastamaan vieraita selkeillä kyltityksillä ja juhannuskoivuilla. Lavalle rakennettiin jouluinen maailma Visit Rovaniemen näyttämöksi. Lappia-talon mukava väki teki työstä helppoa, hiljaa hiljaa hiivittiin teatterin yössä myös rekvisiittavaraston uumeniin – vastustamattomia aarteita käytävät ja huoneet täynnä!

Illaksi muutimme ravintola Valdemarin juhannusjuhlien keskipisteeksi, väritimme sen sisältä ja ulkoa punavalkoiseksi ja kukitimme kedon kukkasin. Tarjoilut maksettiin luonnollisesti jälleen kävyillä, ja bändi Lasse Sakaran kokoamana viihdytti kesäyössä. Kukat hiuksiin loihdittiin Maria L. Visualisingin suunnittelemana, toteutuksesta vastasivat upeat paikalliset apujoukot Elina Boströmin johdolla.

Suomen kesä – ihan paras taustakangas kansainvälisten vieraiden tapaamiselle. Kesäyön tunnelma oli ainutlaatuinen ja elämys taatusti ikimuistoinen. Koivujen tuoksua, valoa ja hymyjä!

Onnistunut tapahtumien toteutus on taitavan tekemisen soljuva ja saumaton virta. Visiosta toteutukseen kantava luova suunnittelu, brändiajatuksen kirkkaana pitäminen ja yksityiskohtien yhteensovittaminen resurssiviisaus, kestävyys ja vastuullisuus huomioiden on Kelkkaprojektin vahvaa ammattitaitoa. Sissen ja Heidin kanssa palaset loksahtavat luonnollisesti paikalleen. Visit Finlandin, Finnairin ja Visit Rovaniemen yhteistyössä toteuttama kansainvälinen ”Midnight Sun Workshop” onnistui upeasti ja loi unohtumattoman muistijäljen vieraisiimme. Näihin taianomaisiin tunnelmiin palaamme vielä monta kertaa, hymy huulilla. Sanna Kärkkäinen, Managing Director, Visit Rovaniemi

Privacy Preference Center