Yksityiskoti Helsingissä yläilmoissa

Maisemat vaihtuvat päätä kääntämällä tässä kodissa. Saaristotunnelmasta kaupunkisiluettiin, vain ikkunasta toiseen. Tämän asiakkaani kanssa ollaan matkattu parikin kotia, useampia eri huoneita ja kerroksia, ja välillä vähän mökkiäkin, vuosien varrella. Nyt uuden kodin toiveissa oli rauhallisuus, tunnelma ja lapsille oma maailma. Prosessi oli pitkä, rakennuksen edistymistä päästiin seuraamaan ensin virtuaalisti ja myöhemmin työmaakäynneillä. Useamman asunnon yhdistäminen toi sopivasti haasteita. Henkilökohtainen taide oli myös isossa roolissa tämän kodin suunnittelussa.

Yhteistyömme Sissen kanssa on jatkunut jo lähes kymmenen vuoden ajan. Näiden vuosien aikana Sisse on auttanut meitä muokkaamaan kotimme kulloiseenkin elämäntilanteeseen sopivaksi. Olen luonteeltani heittäytyjä ja rakasta yllätyksiä. Sisse on toteuttanut loistavan tiiminsä kanssa kolme kotimme muutosta lomamatkojemme aikana siten, että lopputulos on ollut meille lähes täydellinen yllätys. Koskaan en ole odottanut kotiinpaluuta yhtä malttamattomana. Ja miten upeita kaikki kotiinpaluut ovat olleetkaan!

Viimeisin yhteinen projektimme oli uudiskohteen suunnittelu, jossa useampi huoneisto yhdistettiin toimivaksi kokonaisuudeksi. Projekti oli pitkä ja vaativa. Projekti käsitti kiinteiden kalusteiden ja materiaalien valinnan, väri- ja valosuunnittelun sekä huonekalujen valinnan. Kaikki tämä toteutettiin tuttuun tapaan avaimet käteen -periaatteella.

Rakastan Sissen positiivista asennetta sekä rohkeita, joskus jopa hieman kreisejä ideoita! Sissen kanssa voin heittäytyä ja olla silti turvassa. Tulevia projekteja odotellessa.

Privacy Preference Center