Yksityiskoti Helsingissä

Tunnelma oli jo valmiiksi tässä kodissa juuri niin lämmin ja hyvä, kuin sen asukkaista voi kuvitella. Muuton jälkeen asukkaat kuitenkin toivoivat päivitystä kalusteisiin, seinäpintoihin ja valaistukseen. Yhdessä mietimme suosikkisävyjä, säilytystarpeita sekä muun muassa akustiikkaan liittyviä asioita. Lopputuloksena syntyi toimivampi järjestys kalusteille, ja yhtenäinen linja kaikkiin pintoihin ja yksityiskohtiin.

Olen aina vanhojen kalusteiden päivityksen kannalla, ja tänne löytyikin pari aarretta kirppiksiltä, joita ei taitavan käsittelyn jäljiltä samaksi uskoisi! Toivon tähän kotiin paljon hauskoja illanviettoja, tunnelmallisia koti-iltoja ja toimivaa arkea. Kiitos kun sain käydä kylässä.

Sissen kanssa oli todella ihana tehdä yhteistyötä. Hän sai heti kiinni meidän tyylistämme ja ehdotuksista oli helppo valita itselleen mieluisat. Sisse onnistui yhdistämään asuntomme sekalaiset huonekalut kodikkaaksi kokonaisuudeksi. Erityisesti tykkäsimme hänen kierrätyslöydöistään ja ideoistaan luoda niille uusi elämä. Emme olisi koskaan itse tehneet tällaisia löytöjä!

Privacy Preference Center