Tammisto Wooden Huila pihamökki

Huila on etätyömaja kodin tai mökin pihaan.
Huila on joogahuone, pihamökki, mancave, sheshed, leikkihuone, peliluola.
Huila sopii vuoden ympäri käytettäväksi, räätälöitäväksi ja helpon ratkaisun etsijälle.
Huila rakennetaan Hinnerjoella suomalaisesta puusta, aina tilauksesta, sekä toimitetaan paikan päälle haluamasi niemen nokkaan tai pihan perälle.

Huila esiteltiin ensi kertaa Habitaren trendinäyttelyssä Signalsissa 2022. Huilan suunnittelun tavoitteena Kelkkaprojektilla oli tehdä yksinkertainen maja moneen erilaiseen käyttöön. Yhdessä Tammiston Puun kanssa saatiin lopputuloksesta ympäristöönsä kauniisti istuva, ja maisemaansa kunnioittava Huila. Se sai kiinnostuneen vastaanoton, ja käyttötarkoituksia tuli vielä paljon lisääkin kävijöiden pohdinnoissa.

Huila on valmistettu CLT-puusta ja toimitetaan pinnoiltaan käsittelemättömänä, valmiiksi koottuna. Toiveesta se voidaan esimerkiksi pintakäsitellä suomalaisella Kivipuu-menetelmällä. Kivipuu-käsittely on täysin myrkytön, luonnon omaan fossiloitumisprosessiin perustuva kestopuu, sen ansiosta Huilan pinta on sekä äärimmäisen kestävä, että paloturvallinen. Näin käsitelty puu patinoituu auringonvalossa kauniin harmaaksi, sitä ei tarvitse öljytä joten se on käytännössä huoltovapaa. Lisätoiveesta Huilan saa myös paneloituna. Huila sähköistetään ja siihen voidaan myös asentaa ilmalämpöpumppu tehokkaan ilmanvaihdon ja lämmön takaamiseksi. Huilan perustuksiksi tarvitaan tiivistetty hiekkapeti, esimerkiksi kyllästettyjen aluspuiden päälle tai kierrepaalujen varaan.

Huila on Tammisto Wooden -malliston ensimmäinen tuote. https://tammistowooden.fi/

Privacy Preference Center