Visit Finland ValoOn 2021 -virtuaaliseminaari

Kun ajat ovat tuulisia ja kaamos tuntuu kestävän loputtomiin, kaivataan sisäistä ja ulkoista valoa. Tältä pohjalta järjestettiin Visit Finlandin ValoOn 2021 -virtuaaliseminaari lähes tuhannelle ilmoittautuneelle. Kelkkaprojekti kutsuttiin suunnittelemaan seminaarin lavan tunnelma. Pohdimme, mikä meille tuottaa valoa ja iloa tähän vuodenaikaan ja päätimme, että kevättalven aurinko kimaltelevan jään pinnalla olkoon ohjenuoranamme suunnittelussa. Tähän saimme inspiraation Visit Finlandin upeasta kuvasta, josta tuli koko seminaarin taustakuva. Esiintyjille vinkkasimme myös tästä luontoretkestä ja nuotiosta, jolloin saimme heidätkin sulautumaan tunnelmaan – vain naskalit kaulasta puuttuivat!

Jää kimaltelee, kun auringon valo osuu siihen – tämän halusimme välittää myös ruudun toiselle puolelle: kun sisällä on valo, heijastuu se kaikkeen tekemiseen ja sitä kautta myös muihin ihmisiin. Viime aikoina valoa on henkisesti ja fyysisesti ollut hiukan hankala löytää ja halusimmekin rohkaista yrittäjiä ympäri Suomen näihin heijastuksiin: sitä saa, mitä lähettää ulospäin!

Minulla on ollut ilo työskennellä Heidin ja Sissen kanssa useamman tuotannon parissa eri puolilla maailmaa eikä tämäkään kerta poikkeuksellisista oloista huolimatta osoittanut Kelkkaprojektin heittäytymisessä tai työn jäljessä minkäänlaisia tinkimisen merkkejä! Kelkkaprojekti onnistui luomaan tyhjään messuhalliin toivomamme jään, lumen ja valon kimaran ja tuomaan noin tuhannen hengen online-tapahtumaan juuri sen visuaalisen punaisen langan, joka näistä hieman erikoisemmista tuotannoista monesti jää puuttumaan. Hats off again, Kelkkaprojekti! Anssi Partanen, Finnair

Privacy Preference Center