Alakerta 70-luvun hengessä

Kelkkaprojekti kutsuttiin 70- luvulla rakennetun paritalon alakertaan runsas vuosi sitten. Ensimmäisenä tilaan astuessa katse kiinnittyy upeaan alkuperäiseen, kiiltävän siniseen laattaan. Ja siitä se sitten lähti. Alakerrassa uusittiin sauna, kylpyhuone, kodinhoitopiste, TV-huone ja makuuhuone.

Sinistä laattaa tukemaan pidettiin aikakauden värimaailma mielessä: terrakottaa, puupintaa ja simppeliä valkoista. Tavoitteena oli saada tilasta viihtyisä oleskelupaikka perheelle, ystäväporukan saunailtoihin ja vaikka omalle kylpylähetkelle.

Kiitos kun sain olla mukana tässä muodonmuutoksessa!

Asuttuamme asunnossamme jo 7 vuotta ja perheen kasvettua, tarvitsimme alakerran lisäneliöt tehokkaampaan käyttöön. Vaikka olihan vanha katettu uima-allas toki sählykenttänäkin palvellut omaa ja naapuruston poikia oikein mallikelpoisesti. Harvalla on oma sählykenttä sisällä! Mutta aika aikaansa kutakin.

Olimme pyöritelleet erilaisia vaihtoehtoja mielessämme, mutta oma silmä oli jo liian tottunut asian laitaan ja tarvitsimme apua. Onneksemme saimme projektiin mukaan Sissen! Sisse sai heti ensi kohtaamisella kiinni siitä, mitä toivoimme: lisäneliöitä, monikäyttöisyyttä ja talon 70-luvun hengen ylläpitoa.

Olemme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä. Ihana alkuperäinen Pukkilan laatta sai säilyä, kuten toivoimmekin, mutta se sai rinnalleen lämmintä puuta ja kauniin maanläheisen värimaailman. Suihkutila uudistui käytännölliseksi yhdistelmäksi tv-tilan kanssa ja perheemme saunaekspertit saivat ensiluokkaisen saunan käyttöönsä.

Kiitos Sisselle aina ystävällisestä lähestymistavasta, mahtavista ideoista ja kelpo toteutuksesta. Viimein alakerrasta voi nauttia koko perhe ja uusi sählykenttäkin on löytynyt ulkoterassilta.

Privacy Preference Center