Kajo Finnjamboree 2022 Evolla Hämeenlinnassa

Jos metsään haluat mennä nyt – ja mehän haluttiin! Kesäkuumalla oltiin viime kesänä vahvasti festaritunnelmissa, mutta sen vastapainoksi olikin virkistävää pujahtaa metsän siimekseen ja suunnitella tuhansille johtajaikäisille partiolaiselle keidas, jossa rentoutua ja nauttia hyvästä fiiliksestä. Pääsimme Tilhi-vartion matkaan suunnittelemaan Kajon johtajakahvilaa jo vuoden 2021 keväällä. Taivas ja mäntyjen latvat olivat kirjaimellisesti rajana kun mietimme miten erilaiset toiminnallisuudet ja tilat kokoaisivat yhteen kansainväliset ja kotimaiset partiojohtajat.

Tiimityöskentely suunnittelun aikana ja kahvilan aukioloaikoina oli joustavaa ja toimivan rönsyilevää, olivathan kaikki meistä mukana ja aina valmiina vapaaehtoisesti  tämän ison koko leirin tekemisessä – kerran partiolainen, aina partiolainen! Koko visuaalinen konsepti toteutettiin luonnonantimin, lahjoitetuin materiaalein, itse tehtynä.

“Varsinaiseen kahvilaviikkoon mahtui märkää sadetta, kaikenlaista huurua ja kuumaa paahdetta sekä yli 4000 pizzaa suoraan uunista, satoja porilaisii, raumlaissi ja ransikiksia. Huivikaulaisia asiakkaita houkuteltiin myös upeilla jätskiannoksilla, smootheilla, salaateilla, kakuilla ja soppakattiloilla jne. Hyvää läppää, pitkiä työpäiviä, naurun räkätystä ja bändien loihtimaa musaa.”, näin tiivisti keittiövaltiatar Tuula Lyhdyn tarjooman. Somessa Lyhtyä hehkutettiin “monipuolisena ja tyylikkäänä hipsteriravintolana”!

Suosittelen todella lämpimästi Kelkkaprojektia toteuttamaan ja visioimaan tapahtumia. Suunnitelmissa otettiin huomioon asiakkaan toiveet ja tuotiin loistavasti omia ajatuksia esille. Toteutus oli aivan upea ja ammattitaitoisesti toteutettu. Iso kiitos visuaalisesta silmästä ja kädenjäljestä! Partiolaisten suurleiri Kajo 2022 johtajakahvila Lyhty by Tilhi, Timo Hupponen, Johtajakahvilamestari

Privacy Preference Center