Stailaukset, lanseeraukset, somistukset ja muut tähtipölyt

Vuorotellen hetkellisiä elämyksiä ja vastapainona raameja, joissa eletään toivottavasti vuosia. Isoa pensseliä ja millimetripaperia. Kaikkea on onneksi Kelkkaprojektin päivät täynnä. Pieniä ja isoja. Aina yhtä tärkeitä.

Viime kevään ja kesän aikana ollaan oltu isompien projektien ohella sisustamassa väliaikaista kotia televisioon, mietitty aistielämyksiä erilaisiin lanseerauksiin, stailattu lavoja, somistettu puutarhajuhlia, kakkukestejä tai ihan vaan mööbleerattu oleskelutilat uuteen uskoon. Pohdittu brändin syvintä olemusta ja kirkastettu visuaalista ilmettä esimerkiksi logon päivityksellä tai markkinointitempauksella.

Näissäkin meillä kaikki lähtee aina keskusteluista asiakkaan kanssa, ja harvoin päätyy tilanteeseen, jossa “sitä saa mitä tilaa”, vaan aina jotain enemmän. Tilatessa kun usein ei ehkä asiakaskaan vielä tiedä, mitä kaikkea toiveissa on. Lisätään siis mielellään vettä myllyyn ja haastetaan vielä vähän. Muistijälki syntyy monen asian summasta, osallistamisesta ja yllätyksistä. Taikapölyyn tarvitaan aina vähän jotain extraa.

Kiitos kevään ja kesän välipaloista, hauskoista briiffeistä, kivoista uusista tuttavuuksista ja mahdollisuudesta olla mukana tärkeissä päivissänne! Tämänkin vuoden jälkeen voimme jälleen todeta: jos et tiedä kelle soittaisit, soita meille!

Muutamia kommentteja näistä kohtaamisista:

Työskentelimme Sissen kanssa set design -työparina vaikuttajatapahtuman suunnittelussa. Pyysimme Sissen mukaan Milttonin tapahtumatuotantotiimiin, sillä tiesimme, että Sissellä jos jollakin on repussaan laaja valikoima somistamiseen tarvittavia kontakteja, ideoita ja testattuja käytännön ratkaisuja, jotka tulevat suoraviivaistamaan tuotantoamme ja tapahtuman ilmeen suunnittelua. Tapahtumatuotannossa ilmenee usein viime hetkessä asianhaaroja, joiden ratkomisessa kokenut ote viime hetken fiksauksiin, nopeat hoksottimet ja hyvää tuulta ympärilleen levittävä henkilö tiimissä on kultaakin kalliimpi salainen ase. Sisse on paitsi kokenut, osaava tekijä myös työpari, jonka kanssa on helppoa ja joustavaa tehdä töitä yhdessä.
Ruusa Kokkonen, Consultant, Brand & Space, Miltton

Pyysin Sisseä auttamaan yritykseni logon suunnittelussa. Rakastan Sissen tyyliä lähestyä asioita, mikään ei ole koskaan ongelma vaan enemmänkin pähkinä purtavaksi. Tästä ei kulu kuin hetki, kun asia on jalostunut ”ihmisten ilmoille” lanseerattavaksi . Siinä vaiheessa, kun itse vielä miettisin, Sissen kohdalla alkaa olla jo valmista. Suosittelen Sissen valtavan isoa luovaa osaamista ihan kaikille ja kaiken lisäksi Sissen kanssa on niiiiin kiva tehdä! Ulla Hirvas, Yrittäjä.

Halusimme Kamppi talks -tapahtuman lavasta kauniin, runsaan ja pastellisen, jossa lämmin tunnelma. Samalla halusimme lavan toimivan ns. näyteikkunana mahdollisimman monille Kampissa toimiville myymälöille ja toteuttaa lavan sisustuksen myymälöistä löytyvillä tuotteilla. Kelkkaprojektin Sisse osasi toteuttaa visioni täydellisesti hyödyntäen Kampin myymälöistä valitsemiamme huonekaluja ja värimaailmaa. Sisse toi suunnitelmaan myös paljon loistavia, oivaltavia ideoita, jotka viimeistelivät kauniin ‘eye candy’ kokonaisuuden ja toivotunlaisen tunnelman. Kiitos Sisse & koko Kelkkaprojekti-tiimi hyvästä ja asiantuntevasta yhteistyöstä!
Asta Laurila, Lavli Oy (Kamppi talks -tapahtuman tuotanto)

Privacy Preference Center