Ravintola Lost Tacos, Tampere

Pohjoisen kutsu kuultiin kesällä 2021, kun toteutimme Suomen ensimmäisen Lost Tacos -ravintolan sisustuksen Levillä. Lostariperhe tiivistyi päivä päivältä ja maalikerros kerrallaan, avajaispäivänä olo oli margaritan ansainnut kaikilla.

Lost Tacosin tarina ei tietenkään jäänyt tähän. Kesällä 2022 toteutimme Lost Tacosin nro 2, moro vaan Tampere! Osoite oli eri, mutta ajatus tilan tunnelmasta sama: persoonallista, helposti lähestyttävää, kirppisaarteita rinnastettuna tarkoin valittuihin sävyihin ja tuttuihin elementteihin. Muuttunut ei myöskään tekemisen tunnelma, rakkaudella ja innostuksen voimalla tehtiin töitä viimeiseen hetkeen asti niin keittiössä kuin salin puolellakin. Mukaan oltiin haalittu tälläkin kertaa koko extended family: kesälomalaiset punoivat rottinkivalaisimiin lisää Lostari-luonnetta, ystävät tuunasivat kalusteita ja osallistuivat roadtrippeihin Tampereelle ja sieltä takaisin, kirppareiden kautta kierteellä.

Uusia ystäviä rikkaampana ja Tampereen taika tutumpana tämän projektin jäljiltä. Kiitos Lost Bois Tampere, että saimme olla mukana matkassanne. Ándale! have a seat. You can even leave your pipo on if you want. Or borrow a sombrero. However you’re feeling, we will take care of you. Get lost in Lost Tacos Tampere.

Privacy Preference Center