6 Suomi Secrets - concept for Visit Finland Travel Week in Tokyo Metsä Pavilion

..another midsummer dance around the pole together? Yes please! Suomi Secrets to be revealed…

Kuten myös vuosi sitten marraskuun pimeimpään aikaan, muutimme Kelkkaprojekti-työpöytämme järven rannalle Satakuntaan ja siirsimme itsemme Japanin aikaan, jotta olimme valmiina olemaan japanilaisen yhteistyökumppanimme tukena, kun he toteuttivat konkretiaksi päässämme syntyneen konseptin. Tällä kertaa paljastimme vieraillemme ne salaisuudet, jotka tänäkin vuonna tekevät meistä suomalaisista onnellisimman kansan maailmassa. Luonto, hiljaisuus, ystävät, sauna, design ja käsillä tekeminen. Happy Like a Finn lähtee näistä palikoista!

Elämys alkoi metsäisen kukkaportin alta. Paviljonki oli jaettu kolmeen alueeseen: Helsingin mukulakivikatuja muisteltiin ja maalaamaan pienistä kivistä taskuun mahtuva onnenkivi, Helsingin väreillä. Kiven sai tietenkin mukaansa ja ajatuksena oli että tämä  “happy mascot stone” kulkee arkipäivässä mukana ja muistuttaa Helsingin onnesta ja designista. Lisäksi tietenkin ajettiin Helsingin katuja pyörällä, jonka korissa oli vihanneksia Kauppatorilta ja korvissa kaikui lokkien ja liikenteen äänet.

Saaristomaisemassa ajateltiin ja jaettiin onnellisia ajatuksia yhteiseen, päivittäin kasvavaan installaatioon, ja opittiin Muumimaailman tuttujen asukkaiden elämänviisauksia. Kukkakoristeen tekeminen itselle tai ystävälle muistutti vieraita juhannushuumasta ja saariston mahdollisuuksista.

Metsä, mökki ja Mölkky kiteyttivät hyvin Järvi-Suomen tärkeimmät houkutukset. Saunan tunnelmaan päästiin tekemällä itse oma tuoksuva saunakuorinta mukaan otettavaksi, ja Mölkkypelin pyörteissä koetut onnenkiljahdukset kuulemma kaikuivat vihreän metsän keskellä. Telttasaunassa pääsi myös aistimaan oikeaa saunan tunnelmaa tuoksujen ja sauna-liveyhteyden kera.

Viime vuonna yllättäväksi hitiksi muodostunut postikortin kirjoittelu oli jälleen suosittua – korttiin kirjoittaessa tulee mietittyä ne kaikkein kauneimmat ajatukset ystävälle, tai vaikka itselle! Kortit toimitettiin Suomeen, ja täällä Kelkkaprojektin oma postikonttori liimaa niihin erikoispostimerkit ja lähettää ne Suomen postileimalla varustettuna vastaanottajilleen.

Suomen omat salaisuudet aitoine asioineen kuljettivat vieraat kokemusmatkalle Suomeen. Oltiin mekin matkalla, vaikka vain vähän eri tavalla. Pimeä metsä avautui kaikille aisteille aamulenkkien aikana. Nämä aamulenkit Tokion aikaan olivat keino pitää silmät auki kohdemaamme ajassa 🙂 Kosteiden kuusenoksien osuessa leukaan tuli muutaman kerran sellainen olo että tämän marraskuun tunnelman haluaisin sinne myös välittää – one of a kind Suomi Secret on tämäkin tunnelma !Kiitos taas koko perheelle ja tutuille kaikista kummallisista vastauksista ja kysymyksistä, ennakkoluulottomille yhteistyökumppaneille nopeista muuveista ja rohkealle asiakkaalle jälleen yhdestä yhteisestä kokemuksesta!

Oli suuri ilo saada tehdä töitä nyt jo toista kertaa yhdessä Heidin ja Sissen kanssa Visit Finlandin matkailuviikolla Tokiossa. Tapahtuman upeat, kekseliäät aktiviteetit ja konsepti kokonaisuudessaan tuntuivat vain parantuneen entisestään viime vuoden jo silloin ainutlaatuisesta kokonaisuudesta. Yhteistyö Suomen ja Japanin välillä oli saumatonta ja mukavaa koronan ja etäyhteistyön aiheuttamista haasteista huolimatta. Niin asiakkaat kuin järjestäjäpuolikin saivat nauttia upeasta Suomi-elämyksestä keskellä Tokiota kiitos Kelkkaprojektin! Noora Sirola, Business Development Specialist, Business Finland Tokyo

Privacy Preference Center