X-Berg viinibaarit festareilla kesät 2022 & 2023

Kun festareille mennään ensimmäistä kertaa, parasta mitä voi tehdä, on valita seuransa tarkasti. Kelkkaprojektin ensimmäisen festarikesän 2022 seura oli Viinitie, X-Berg -viinit ja Rosecco Prosecco – voi sanoa että onnistuimme seuran valinnassa täydellisesti. Kesä oli kupliva ja raikas! Viinitien jengi pyysi meitä somistamaan X-Berg viinin majapaikan Sidewaysissä, Tuskassa ja Pori Jazzeilla. Otimme ohjenuoraksi Viinitien vihreän brändivärin, X-Bergin mustavalkoisen tyylikkyyden, sekä Rosecco Prosecolta mausteeksi hieman punaista. Loimme osittain Viinitien omilla kalusteilla kullekin festarialueelle keitaan, jota valaisivat pienet valonlähteet, eikä sieltä ollut kiire pois.

Lisäksi tarjosimme festarikansalle suojaa niin porottavalta auringolta, kuin kesäsateeltakin, tätä tilaisuutta varten ideoimillamme pihakeinuilla. Apuna somistuksessa meillä oli tietysti kukituksen kuningatar, Arteflos. Paikalle löysi jo pitkältä, olihan X-Berg -konttiin tehty suuri valonuoli ohjaamaan kaikki perille. Ja kaikki roudaukset ja paljon muutakin tarpeellista hoiti tietenkin MH System Oyn Mika ja Tommi.

Halusimme myös tarjota X-Bergin keitaassa vieraileville jotain, joka muistuttaisi tästä paremman viinikulttuurin tunnelmasta myös festareiden jälkeen. Kutsuimme mukaan Heart Shaped Studion, joka opasti juhlakansaa tekemään oman, X-Berg -teemaisen rannekorun. Tunnelma korupajalla oli ihana – uusia ystäviä ja väriyhdistelmiä täynnä!

Kun kesän aurinko oli enää muistikuvana, jatkettiin Viinitien matkassa viininmaistelun merkeissä tammikuussa. Viinitien oma Planet of the Grapes Tavastialla täytti salit, ja me vastasimme visuaalisesta tunnelmasta – muilta osin tunnelma oli iloisten kävijöiden ja viinin ammattilaisten ansiosta lämmin. Ensimmäisessä festarikesässämme oli erityisen hauska ja toimiva porukka, joten jatkettiin samalla jengillä ja suurin piirtein samalla konseptilla myös kesä 2023!

Kelkkaprojekti on suunnitellut meille niin kesän isoimpia festarialueita, omia tapahtumiamme kuin myös toimistomme. Yhteistyö Kelkkaprojektin kanssa on ollut aina erittäin mielekästä. Kelkkaprojekti kuuntelee tarkasti toiveitamme ja näkemyksiämme sekä auttaa meitä ymmärtämään, mitä kaikkea on mahdollista toteuttaa. Heillä oli myös paljon omia erittäin luovia ehdotuksia, jotka osoittautuivat erittäin onnistuneiksi. Kelkkaprojektilla on selkeästi silmää kauniille ja toimivalle somistukselle ja he osaa hyödyntää tilaa parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi kaikki on aina suunniteltu erittäin huolellisesti pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Suosittelen Kelkkaprojektia lämpimästi kaikille. Anton Varho, Community Engagement Manager, Viinitie

Privacy Preference Center